Politica de confidentialitate

I. INTRODUCERE

 Pentru noi  EURO BRANDS TRADING SRL, cu sediul social in: sect. 3, str. Aleea Ilioara, nr. 12, bl. M30B, ap. 44, Bucuresti, Romania, numarul de inregistrare J40/15429/2004, CIF RO16792624. este importantă confidențialitatea datelor cu caracter personal și informarea corectă și completă a utilizatorilor : https://www.pravalialuibebe.ro/ ;https://www.eurobrandstrading.ro/; https://www.random.org/ De aceea, respectăm Regulamentul General de Protecție a Datelor (EU) 2016/679 („GDPR”) și prelucrăm datele dumneavoastră în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate.
 Scurtă prezentare a modului în care gestionăm datele personale.

II. IDENTITATEA OPERATORULUI

  EURO BRANDS TRAGING  SRL, cu sediul social in: sect. 3, str. Aleea Ilioara, nr. 12, bl. M30B, ap. 44, Bucuresti, Romania, numarul de inregistrare J40/15429/2004, CIF RO16792624.  este operator cu date de caracter personal, înregistrat în Registrul General al Agenției Naționale de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal cu numărul 17398

III. DATE PERSONALE

Toate informațiile furnizate de dvs. prin intermediul paginilor noastre web, care permit crearea unei legături între acestea și identitatea dvs. ( numele, prenumele, adresa, numarul de telefon si  adresa de e-mail), vor fi considerate ca fiind date personale. Procesăm aceste date în conformitate cu dispozițiile legale referitoare la scopurile definite mai jos.

EURO BRANDS TRAGING  SRL poate prelucra următoarele categorii de date:

  • Informaţii pe care ni le trimiteţi prin completarea formularului de pe site-ul nostru  www.eurobrandstrading.ro; https://www.pravalialuibebe.ro/;https://www.random.org/; Acesta include informaţiile trimise în momentul înregistrării pentru contactarea companiei.
  • Vă putem solicita informaţii atunci când participaţi la o campanie sau la o promoţie sponsorizată de,
  • EURO BRANDS TRAGING  SRL în conformitate cu dispozițiile Regulamentelor de campanie care sunt publicate pe site-ul www.eurobrandstrading.ro; https://www.pravalialuibebe.ro/ cu respectarea obligațiilor legale în acest sens;
  • Dacă ne contactaţi, este posibil să păstrăm date despre corespondenţă;
  • De asemenea, vă putem solicita să participaţi la sondaje de opinie pe care le utilizăm pentru cercetare, deşi nu aveţi obligaţia de a răspunde la acestea;
  • Detalii despre accesarea site-urilor de către dvs., inclusiv, dar fără a se limita la date despre trafic, date despre locaţie, jurnale de pe web şi alte date despre comunicaţie, precum şi resursele pe care le accesaţi.

IV. CAMPANII ȘI PROMOȚII

Participanților la campaniile și promoțiile desfășurate de EURO BRANDS TRAGING  SRL,  le sunt prezentate condițiile în care datele lor personale sunt prelucrate prin Regulamentele publicate în conformitate cu prevederile legale pe site-ul www.eurobrandstrading.ro; https://www.pravalialuibebe.ro/  , precum și pe site-urile brand-urilor noastre. Ca urmarea a câștigării promoțiilor desfășurate, de regulă, câștigătorului i se va solicita o copie de pe cartea de identitate în vederea colectării datelor cuprinse în cadrul actului de identitate, iar scopul colectării acestor date este acela al transmiterii premiului, precum și al îndeplinirii obligației fiscale privind virarea impozitului aferent premiului câștigat. De asemenea, pentru operativitate, câștigătorii pot fi contactați și pe rețelele de socializare, iar datele furnizate prin intermediul acestor canale ar putea fi stocate și de operatorii rețelei de socializare utilizate. Durata de stocare a acestor date va fi de 10 ani, conform normelor fiscale privind păstrarea documentelor contabile, iar prelucrarea datelor într-un mod incompatibil cu scopul declarat nu este permisă.

V. FIȘIERELE JURNAL

Pentru utilizarea pur informativă a site-urilor noastre, adică dacă nu completați formularul de contact sau nu transmiteți nicio altă informație, numai datele pe care browserul dvs. le transmit automat serverului pe care sunt găzduite conținutul sunt stocate în așa-numitele fișiere jurnal și sunt procesate după cum este necesar. Dacă vizualizați site-urile noastre, colectăm următoarele date, care sunt necesare din punct de vedere tehnic de către noi pentru a vă afișa site-ul nostru și pentru a vă asigura stabilitatea și securitatea (temeiul juridic fiind articolul 6 subs.1 (f) al Regulamentului General de Protecție a Datelor (EU) 2016/679:

  • adresa IP a calculatorului solicitant;
  • data și ora solicitării serverului;
  • adresa URL a site-ului respectiv accesat;
  • unde este cazul, adresa URL a site-ului prin care utilizatorul a trecut pe site-ul accesat;
  • numele fișierului solicitat;
  • pagina de la care a fost solicitat fișierul;
  • starea de acces a serverului web (fișierul transferat, fișierul nu a fost găsit, comanda nu a fost executată etc.) ;
  • tipul și versiunea browserului;
  • sistemul de operare al dispozitivului terminal utilizat;
  • sistemul de operare al dispozitivului terminal utilizat;
  • volumul de date transferat.

Colectarea acestor date are loc doar într-o formă anonimizată. Prin urmare, datele colectate nu permit realizarea unei legături între acestea și anumite persoane. Nu există o corelare a acestor date cu alte surse de date care ar putea crea o referință la o persoană fizică. Cel mult, datele sunt evaluate în scopuri statistice și sunt șterse automat după patru săptămâni.

VI. COOKIES

În plus, pe website-urile nostre folosim așa-numitele cookie-uri.
Un cookie este un fișier de date mic care este transferat pe computer când navigați pe paginile noastre web. Un modul cookie poate conține numai informații pe care le trimitem pe computer și prin care primim anumite informații – datele private nu pot fi citite prin acest mijloc. Aceste informații sunt, în special, tipul și versiunea dvs. de browser, adresa URL a clicurilor (adică paginile web pe care le-ați vizitat și în ce ordine de pe site-ul nostru), data și ora vizitei pe site-ul nostru și numărul cookie-urilor. Dacă acceptați cookie-urile de pe site-ul nostru, nu avem acces la informațiile dvs. personale, dar putem identifica computerul cu ajutorul modulelor cookie. Pe baza cookie-urilor, nu putem să facem nicio conexiune cu identitatea dumneavoastră. Se generează numai informații anonime.
Utilizăm doar așa-numitele module cookie „sesiune”: aceste cookie-uri nu rămân pe computerul dvs. Când părăsiți paginile noastre web, cookieul temporar este de asemenea eliminat. Cu ajutorul informațiilor colectate, putem analiza tiparele și structurile de utilizare a site-ului nostru și optimiza site-ul web prin îmbunătățirea conținutului sau personalizarea și simplificarea utilizării.
Nu setăm cookie-urile persistente, adică cookie-urile care sunt păstrate după ce părăsiți site-ul nostru web. Scopul nostru este să oferim un site ușor de utilizat, cu informații relevante. De aceea, folosim tehnologii pentru colectarea și procesarea informațiilor despre utilizarea site-urilor noastre. Colectăm aceste informații prin așa-numitele cookie-uri. Printre altele, acest lucru înseamnă că site-urile noastre își aduc aminte de dumneavoastră , când reveniți pe pagina noastră, si putem crea statistici din care să reiasă cum vă comportați dumneavoastră și alți utilizatori.
Majoritatea browserelor (de ex., Firefox, Chrome, Internet Explorer, Safari etc.) acceptă cookie-urile în mod implicit. Puteți să permiteți sau să interziceți cookie-urile temporare și salvate în mod independent în setările browserului dvs. Cu toate acestea, vă atragem în mod explicit atenția asupra faptului că anumite funcții nu vă sunt disponibile pe paginile noastre web și că este posibil ca unele pagini web să nu fie afișate corect dacă dezactivați modulele cookie.

VII. DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

  1. Dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, la datele care fac obiectul prelucrării și sursa acestor date;
  2. Dreptul la acces la datele cu caracter personal prelucrate de compania noastră; dreptul de a consulta registrul de evidență a prelucrării de date cu caracter personal și de a obține o copie a tuturor datelor prelucrate;
  3. Dreptul de intervenție (rectificare, actualizare, ștergere) asupra datelor cu caracter personal;
  4. Dreptul de a obiecta asupra prelucrării datelor cu caracter personal;
  5. Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale adoptate exclusiv pe baza unei prelucrări de date cu caracter personal prin mijloace automate;
  6. Dreptul de a vă adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, în situația în care nu sunteți mulțumit de modul în care vă sunt prelucrate datele ori de răspunsul transmis de compania noastră la o cerere formulată de dumneavoastră în legătură cu prelucrarea datelor;
  7. Dreptul de a solicita ștergerea datelor sau încetarea activității de prelucrare a datelor, cu excepția situațiilor prevăzute de Regulamentul (UE) 2016/679;
  8. Dreptul de a solicita transferul datelor cu caracter personal către dumneavoastră sau către un alt operator.

Pentru exercitarea oricăror drepturi ale dumneavoastră, vă rugăm să adresați o solicitare la adresa de www.eurobrandstrading.ro; https://www.pravalialuibebe.ro/  și să indicați dacă doriți ca informațiile să vă fie comunicate la o anumită adresă, printr-un serviciu de corespondență, sau la o adresă de poștă electronică. Dacă este necesar, înainte de a răspunde unei solicitări, compania noastră poate solicita persoanei care face o astfel de cerere informații suplimentare în vederea confirmării identității sale.
Informațiile/răspunsul la solicitare vă vor fi furnizate în termen de cel mult o lună de la primirea solicitării, în mod gratuit. Acest termen se poate prelungi cu încă două luni în cazul în care cererea este complexă. În acest caz, veți fi informat în termen de o lună de la primirea solicitării cu privire la necesitatea și motivele extinderii termenului de răspuns.
Dacă nu sunteți mulțumit de răspunsul primit la solicitarea dumneavoastră, aveți dreptul de a depune o reclamație la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Procedura de soluționare a plângerilor este disponibilă candidatului prin accesarea linkului http://www.dataprotection.ro/?page=procedura_de_solutionare_a_plangerilor

 

VIII. MĂSURI DE SECURITATE

EURO BRANDS TRAGING  SRL  se obligă să ia toate măsurile tehnice şi organizatorice necesare pentru asigurarea unui nivel de protecţie şi de securitate adecvat, în cadrul operaţiunilor efectuate asupra datelor cu caracter personal. În acest scop, bazele de date vor fi accesibile numai persoanelor autorizate, iar prelucrarea datelor se va putea face numai la locul în care sunt gestionate.

EURO BRANDS TRAGING  SRL se obligă să ia toate măsurile necesare pentru păstrarea datelor cu caracter personal de o manieră exactă, completată şi actualizată, pentru a îndeplini scopurile pentru care acestea au fost colectate, cu respectarea dreptului de acces, de intervenție și de opoziție. Datele inexacte sau incomplete vor fi rectificate sau eliminate din evidenţa curentă.

De asemenea, vom proceda la verificări periodice a datelor cu caracter personal deținute de compania noastră, care nu mai servesc realizării scopurilor sau îndeplinirii unor obligaţii legale, vor fi distruse sau transformate în date anonime într-un interval de timp rezonabil, potrivit procedurilor stabilite de lege.

IX. INFORMAȚII ȘI RECLAMAȚII. DATE DE CONTACT

Vă puteți adresa oricând EURO BRANDS TRAGING  SRL prin următoarele modalități:

  • Prin posta la sediul social EURO BRANDS TRADING SRL, cu adresa: sect. 3, str. Aleea Ilioara, nr. 12, bl. M30B, ap. 44, Bucuresti, Romania,
  • Online pe adresa de e-mail :office@eurobrandstrading.ro

X MODIFICAREA POLITICII DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prezenta politică de prelucrare a datelor cu caracter personal poate fi supusă modificărilor în orice moment de către compania noastră. Modalitatea de prelucrarea a datelor va fi cea prevăzută de cea mai nouă versiune a prezentei Politici de prelucrare a datelor cu caracter personal, disponibilă permanent la secțiunea Termeni și condiții prin accesarea paginilor: www.eurobrandstrading.ro; https://www.pravalialuibebe.ro/

Apeleaza +40 0720 199 199