Livrare gratuită pentru comenzi de peste 100 lei

Cont 0 Wish
Cos
Produse

PLASMON, LAPTE PRAF NUTRIMUNE 1, 700g, de la nastere

  • 98,00 lei

Producător: Plasmon Italia

Adaugă
la favorite

Contacteaza-ne

0720199199

  • Livrare gratuită de la 100 lei
  • Plăți sigure prin card sau ramburs


Descriere


Lapte praf Plasmon Nutrimune 1 este ideal pentru a depasi lipsa laptelui matern. Adaugarea de nucleotide si ingrediente probiotice (in special galacto-oligozaharide) stimuleaza sistemul imunitar la o rezistenta mai mare la infectii si malabsorbtie intestinala. Ingrediente - Lapte degresat, uleiuri vegetale (uleiuri vegetale structurate , floarea soarelui si soia), zer de lapte demineralizat pudra, lactoza, maltodextrina, galactoligozaharide din lapte, proteine din zer de lapte bogate in alfa- lactalbumina, saruri minerale, vitamine, L-cisteina, inositol, bitartrat de colina, taurina, emulgatori (lecitina din soia, nucleotide, citidin-5'-monofosfat, adenozin-5'-monofosfat, uridin-5'-monofosfat, inozin-5'-monofosfat, guanozin-5'-monofosfat).  Contine - lapte , lecitina si ulei de soia.
Important - Laptele matern este alimentul ideal pentru hranirea bebelusului, laptele praf trebuie utilizat doar la sfatul medicului pediatru, daca alaptarea la san nu este posibila sau insuficienta , atunci sugarul trebuie hranit cu un aliment potrivit cu nevoile sale.Prepararea si pastrarea inadecvate pot cauza probleme sau riscuri pentru sanatatea bebelusului. Preparati doar un biberon o data ,administrati imediat dupa preparare. Nu reutilizati laptele reconstituit ramas in biberon dupa terminarea mesei. Utilizati doar masura inclusa in ambalaj. Dupa prima utilizare, puneti capacul si pastrati la loc uscat, departe de surse de caldura, nu in frigider. Trebuie consumat in maxim 3 saptamani de la prima deschidere.


Spune-ți opinia

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Suport telefonic: 0720 199 199

De luni pana vineri: 08.30 - 16.30

Livrare produse Pravalialuibebe Livrare produse Plata securizata Pravalialuibebe Plata securizata Livrare gratuita Pravalialuibebe Livrare gratuita Telefon Pravalialuibebe LIVRARE RAPIDA Telefon Pravalialuibebe PENTRU BUSINESS