Livrare gratuită pentru comenzi de peste 100 lei

Cont 0 Wish
Cos
Produse

PLASMON, PIURE DIN CARNE DE VITEL SI SUNCA , 2x80g, de la 6 luni

  • 19,00 lei

Producător: Plasmon Italia

Adaugă
la favorite

Contacteaza-ne

0720199199

  • Livrare gratuită de la 100 lei
  • Plăți sigure prin card sau ramburs


Descriere

Hrana pentru bebelusi omogenizata cu carne de vitel, sunca* si cereale.

* Pulpă de porc neasezonată

Carnea noastră de vițel provine din ferme selectate situate în centrul și nordul Italiei. Șunca noastră este pulpă de porc necondimentată și provine de la porci de la ferme selectate, situate în Lombardia, Piemont, Emilia-Romagna, Marche și Umbria.

În toate fermele se aplică prevederile disciplinare ale programului Oaza în creștere, în care sunt definite cerințele de creștere și control necesare pentru garantarea calității cărnii noastre.

In ferme avem grija de animale, hranindu-le cu furaje controlate si atent selectionate pentru fiecare specie de animal, fara a folosi vreodata deseuri din industriile alimentare in general, chiar daca nu este stabilit prin lege.


Carnea este un aliment important în alimentația copiilor. Produsele din carne omogenizate Plasmon sunt concepute pentru a oferi copilului proteine ​​de mare valoare biologica provenite exclusiv din carne.

Produsul trebuie depozitat într-un loc uscat, ferit de surse de căldură. Produsul, dacă nu este utilizat complet, trebuie închis, păstrat la frigider și consumat în 24 de ore. Produs indicat din luna a 6-a finalizat, cu exceptia cazului in care medicul pediatru nu recomanda altfel.

Fara coloranti* si conservanti*, conform legii* Fara gluten


Spune-ți opinia

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Suport telefonic: 0720 199 199

De luni pana vineri: 08.30 - 16.30

Livrare produse Pravalialuibebe Livrare produse Plata securizata Pravalialuibebe Plata securizata Livrare gratuita Pravalialuibebe Livrare gratuita Telefon Pravalialuibebe LIVRARE RAPIDA Telefon Pravalialuibebe PENTRU BUSINESS