Top 3 tipuri de biscuiti ideali pentru bebelusul tau

Cand pot introduce in alimentatia bebelusului meu biscuiti? Poate una dintre cele mai comune intrebari puse de mamici atunci cand incep diversificarea alimentatiei celui mic. Biscuitii din gama biscuiti Plasmon au retete speciale dedicate fiecarei categorii de varsta in parte.

Daca pana la varsta de patru luni alimentatia bebelusilor se bazeaza exclusiv pe hranirea la san sau cu formula, dupa varsta de patru luni acestia pot consuma si biscuiti bebe. Insa nu orice tip de biscuiti, ci biscuiti destinati nevoilor varstei la care se afla.

  1. Biscuiti pentru varsta de 4 luni

Biscuitii granulati Plasmon fara gluten sunt realizati din faini selectionate si bine controlate, fiind imbogagtiti cu calciu, fier si vitamine esentiale pentru dezvoltarea sanatoasa a celui mic. Acest tip de Plasmon biscuiti se prepara usor chiar in biberon. Tot ceea ce trebuie facut este sa se adauge o cantitate in functie de preferinte in laptele din biberon si sa se agite bine. Acesta este forte solubil si in iaurturi sau piureuri de fructe, oferind o mai mare satietate celui mic.

biscuiti-plasmon

        2. Biscuiti pentru varsta de 6 luni

Aflati in perioada in care au nevoie de un boost pentru a creste intr-un mod sanatos, Biscuitii cu vitamine Plasmon au in compozitie 9 vitamine si minerale cei va ajuta pe bebelusi sa se dezvolte armonios.

biscuiti-plasmon

       3.  Biscuiti pentru varsta de 12 luni

Chiar daca in credinta populara se considera ca dupa un an bebelusul poate manca orice, lucrurile nu stau deloc asa. Si dupa acest prag diversificarea continua, iar grija pentru calitatea alimentelor trebuie sa persiste pentru a-i asigura nutrientii necesari. Biscuitii Grandi cu 5 cereale Plasmon contin un mix de faina de grau, porumb, orez si orz, fiind o gustare sanatosa potrivita bebelusilor ce au implinit varsta de un an.

biscuiti-plasmon

Biscuitii Plasmon sunt fabricati dupa o reteta traditionala, avand numeroase calitati nutritive adaptate nevoilor bebelusilor in functie de varsta la care se afla.

Apeleaza 0723 508 886