Alimente 100% sanatoase pentru bebe – mit sau adevar?

Pentru ca vrei sa il feresti pe cel mic de alimente stropite cu pesticide sau de carne tratata necorespunzator, de cele mai multe ori iti iei ingredintele pentru masa acestuia din piata. De ce? Pentru ca exista idei nefondate in jurul acestui subiect conform carora legumele din piata si carnea de la macelarie sunt cu siguranta naturale si sanatoase pentru ca provin de la fermele taranilor. Ei bine, aceste idei s-au raspandit atat de mult in ultima vreme incat au devenit credibile si foarte multe mame le iau in considerare.

Te-ai gandit vreodata la tot acest proces de culegere si transportare al legumelor si al carni? Ai vizualizat vreodata cum sunt transportate acestea sau de ce arata toate legumele din piata impecabil, precum cele de la televizor? Adevarul este ca desi sunt provenite de la ferme, legumele sunt stropite cu pesticide, iar carnea poate fi transportata in mod necorespunzator!

Ce este de facut in acest sens? Ce mai dam de mancare bebelusilor? Iti propunem produsele Plasmon din categoria piureuri si masa completa. Acestea au in componenta lor ingrediente de proveninta 100% sigura, pentru ca noi urmarim indeaproape atat modul de ingrijire, de culegre al acestora, cat si respectarea standardelor in vigoare in ceea ce priveste calitatea produselor. Principalul obiectiv Plasmon este sa ofere produse complet sanatoase si sa fie 100% sinceri in a afirma asta. Tocmai de aceea ne implicam in a urmari tot procesul prin care trec legumele si carnea din care sunt realizate produsele alimentare pentru copii. Cum facem asta mai exact?  Ne asiguram direct de la sursa ca animalele de la care provine carnea pentru alimentele Plasmon sunt crescute corespunzator, hranite cu un anumit tip de mancare ce nu dauneaza gustului carnii, nefiind injectate sub nicio forma cu hormoni de crestere sau antobiotice. Astfel, carnea ce intra in componenta meselor complete pentru bebelusi urmareste standardele de prelucrare, fiind riguros controlata de specialistii in domeniu, inainte de a intra in procesul de prelucrare.

Cat despre legumele ce intra in componenta piureurilor pentru copii, ne asiguram direct ca nici aceastea nu sunt stropite cu substante daunatoare, ca sunt cultivate departe de surse de poluare si ca respecta standardele de calitate. Mai mult, la produsele noastre marca Plasmon se urmareste chiar transabilitea din copac pana in magazin.

Asadar, nu-it face griji si nu intra in panica la gandul ca nu mai gasesti produse 100% sanatoase pentru bebelusul tau. Suntem aici si iti oferim tot ce este mai bun pentru ca stim cat de important este pentru tine sa stii ca cel mic se va dezvolta armonios si nu va avea de suferit din cauza alimentatiei. Sanatatea ta si a bebelusului tau sunt obiectivul nostru principal.

 

Apeleaza 0723 508 886