Cereale Plasmon pentru bebelusi in plina dezvoltare

Introducerea de preparate diverse în alimentația sugarilor poate deveni o întregă aventură pentru mămici. Începând cu prepararea unor mese diversificate corespunzătoare vârstei și până la metodele de convingere în a accepta anumite mâncăruri, o mămică poate trece printr-un carusel de sentimente. O alimentație sănătoasă pentru cei mici înseamnă un aport corect de vitamine, calciu și fier, iar cu ajutorul oferit de cereale Plasmon acesta va fi asigurat.

De ce să aleagă Plasmon cereale o mămică responsabilă? Pentru că introducând cerealele la vârsta potrivită, bebelușul va reuși să asimileze nutrienții necesari perioadei sale de dezvoltare. Pentru un bebeluș la început de diversificare este de preferat să se înceapă cu o lingură de cereale bebelusi amestecată cu câteva linguri de apă sau lapte. Totodată, dacă vrei să te asiguri că cerealele pe care le-ai ales sunt potrivite pentru vârsta bebelușului tău, caută pe ambalajul acestora pe care este precizată vârsta potrivită consumării acestora.

Din cele trei sortimente prezente pe site, le poți alege pe cele pe care le consideri tu potrivite, iar dacă ești în căutare de cereale fără gluten poți alege unele care să respecte acest criteriu. Totuși, este bine de știut că glutenul trebuie introdus în alimentația celor mici după vârsta de 9 luni.

Pentru a te asigura că bebelușul tău primște nutrienții necesari, mai întai trebuie să te asiguri că cel mic va accepta să mănânce cereale Plasmon, dar gustul bun cu siguranță îl va face pe cel mic să aștepte această masă și te va scuti de o îngrijorare care să te facă să crezi că cel mic nu va mânca.

Cerealele pentru bebeluși sunt cremoase si omogene și tocmai de aceea sunt potrivite pentru cei mici, putând fi înghițite ușor și oferind sațietate.

Integrează cu încredere în alimentația celor mici cerealele Plasmon și asigură aportul necesar de vitamine pentru ca cel mic să aibă o dezvoltare armonioasă, dar și aportul de fibre care să contribuie la o digestia optimă.

Apeleaza 0723 508 886