Alternative sanatoase pentru dulciurile preferate de copii

Citesti lista de ingrediente a dulciurilor din magazine si te ingrozesti vazand cat zahar, conservanti si coloranti contin? Cauti mereu la raft alternative ceva mai sanatoase, dar gasesti acelasi lucru?

Ei bine, vesti bune pentru: exista astfel de alternative sub forma produselor din gama biscuiti plasmon. Ce sunt acesti biscuiti si de ce sunt ei sanatosi, te intrebi?

In primul rand toate produsele Plasmon sunt create de la bun inceput pentru bebelusi, deci la fabricarea acestora s-au folosit doar faini bine selectionate si controlate si grau cultivat pe terenuri monitorizate, departe de surse de poluare.  

In al doilea rand, in compozitia acestor biscuiti bebe exista nutrienti speciali pentru cresterea armonioasa a nou nascutilor precum calciu, fier, vitamine, toate acestea pentru a ajuta la cresterea corecta a oaselor si a dintilor si la dezvoltarea cognitiva a acestora.

In al treilea rand, biscuitii sunt o idee foarte buna de diversificare a alimentatiei. Pentru ca cei mici simt uneori nevoia de dulce, le poti oferi alimente sanatoasa care sa le placa. Fiind potriviti in orice moment al zilei, biscuitii plasmon sunt ideali pentru micul dejun inmuiati in lapte sau servit cu diferite piureuri de fructe, dar si pentru o masa de seara usoara cu biscuiti si iaurt de casa.

Pentru toate aceste beneficii, nici nu-i de mirare ca foarte multe dintre cautarile online ale parintilor sunt pe “plasmon biscuiti”. De altfel, in ultimii ani exista o tendinta globala in ceea ce priveste alimentatia sanatoasa a adultilor, dar mai ales a copiilor de la  varste cat mai fragede. Este intr-adevar un aspect important in dezvoltarea celor mici. Avand in vedere ca aproape zilnic apar tentatii alimentare la fiecare pas, de cele mai multe ori ne este greu noua, adultilor sa le rezistam, dar celor mici care iau decizii doar pe baza gustului. Daca noi mai cedam uneori acestor tentatii, putem totusi sa facem alegeri bune pentru copiii nostri, nu-i asa?

Apeleaza 0723 508 886