01.Importator oficial 03.Transport gratuit 04.Comenzi telefonice 05.Plasmon
Cum Cumpar?

MODALITATI DE LIVRARE:

1. Prin curier rapid (Urgent Curier)

Costul livrarilor: GRATUIT *

* Conform ofertei actuale, transportul este gratuit pentru orice comanda ce depaseste valoarea de 100 RON (inclusiv TVA).

* Se pot percepe totusi taxe suplimentare doar in cazul in care localitatea destinatie nu se afla in lista localitatilor fara kilomentri suplimentari, prezenta pe site-ul Urgent Curier: http://www.urgentonline.ro/pdfretea.aspx

2. Ridicare de la sediu

MODALITATI DE PLATA:

1. prin ramburs, urmand sa platiti curierului atunci cand primiti coletul.

2. numerar, ridicare de la sediu.

Pentru a plasa comanda, trebuie sa urmati urmatorii pasi:

1. Comandati direct pe site

Cel mai simplu este sa comandati produsele pe care le doriti direct pe site: adaugati-le in cos si apoi finalizati comanda.

2. Comandati la telefon

Puteti comanda si prin telefon fix 021.345.4003 sau mobil: 0723.508.886. Unul dintre colegii nostri va prelua comanda dvs. daca sunati in timpul orelor de program (L-V: 9-16)

3. Comandati prin email

Daca preferati email-ul, ne puteti trimite comanda direct la comenzi@pravalialuibebe.ro, dar va rugam sa aveti grija sa completati cu atentie toate informatiile necesare: - produsele comandate inclusiv codul de produs si cantitatile corecte - datele de facturare/livrare, obligatorii: nume, adresa cat mai completa, numar de telefon

4. Va sunam noi ?

Exista de asemenea si optiune de a va suna noi pentru a prelua comanda dvs. In acest caz, tot ce trebuie sa faceti este sa cumpletati acest formular de contact. Va rugam aveti grija sa completati corect toate campurile, in special numarul de telefon.